Híreink

A TranzPress a Dun & Bradstreet rangsorolása alapján stabilitását és piaci kockázati szintjét tekintve benne van az ország legjobb cégei között AAA minősítéssel. Magyarország vállalkozásainak mindössze 10%-a kerül bele az „elit” AAA kategóriába. A piaci kockázati elemzés egy sor indikátort vizsgál a cég korától, a foglalkoztatottak létszámának stabilitásán át a nyerességességi rátáig. A Dun & Bradstreet Corporation világhírű, amerikai üzletiadatbázis-szolgáltató cég.

Nagyszerű volt a 2021-es év a cégnek. Rekordforgalommal, nagy érdeklődésnek örvendő könyvmegjelenéssel. Volt mire poharat emelni a belsős TranzPress csapatnak. 

2,5 év tengernyi gyűjtői, fordítási, szerkesztési, elemzési és írói munka után bemutattuk "CÍMLAPON MAGYARORSZÁG - Hazánk története a nyugati sajtó tükrében 1848 - 2020" című kötetünket a Magyar Tudományos Akadémia Kodály-termében. Köszöntőt mondott Szalay-Berzeviczy András, a TranzPress ügyvezetője, a könyv egyik fejezetének szerzője. Ezt követően Hermann Róbert, ifj. Bertényi Iván, Romsics Ignác, Eörsi László és Valuch Tibor panelbeszélgetések keretében tekintették át Magyarország történetét a nyugati sajtó tükrében 1848 és 1989 között. Az estét Tölgyessy Péter Nyugati mintakövetés vagy nemzetállami megoldáskeresés? című önálló előadása zárta.

November 18-án mutatjuk be "CÍMLAPON MAGYARORSZÁG - Hazánk története a nyugati sajtó tükrében 1848 - 2020" című könyvünket. A kötet elkészültéhez kollégáink többszáz angol, francia, német és olasz nyelvű cikket fordítottak és lektoráltak magyarra.