Híreink

A Neticle szövegelemző cég blogja egyik közös projektünkről. Médiafigyelő rendszerünkből származó nagymennyiségű angol és magyar nyelvű tartalmát elemeznek tónuselemző algoritmusaikkal. Adataik nagyban hozzájárulnak médiaelemzéseink gazdagságához, és annak szemléltetéséhez, hogy a megjelenések hányad része pozitív, semleges illetve negatív hangvételű ügyfeleink szempontjából.

https://api.neticle.com/blog/analyzing-sport-news-an-integrated-solution.html?fbclid=IwAR15wM2wFInlsSBnOXNsZm0Nm977iTE3l7F3CcdI9NM7640AzUBH1q2nCVc 

 

Az elmúlt napok csomagolással és költözéssel teltek. Hét év után irodánk a második kerületi Detrekő utcából a szintén második kerületi Felhévizi utcába költözött.

A TranzPress ügyvezetője a szakági szabályozás reformját megcélzó egyesületi munkacsoport munkájáról és célkitűzéseiről beszélt az Ügyvédek Lapjának.

Szalay-Berzeviczy András a Karc FM Spájz című műsorában beszélgetett az egyesületek nyelvi szakági reformtervezetéről, és arról, hogy nemcsak a szakma, a hazai közintézmények, de maga az Igazságügyi Minisztérium is időszerűnek tartja a közel negyven éves, szocializmusból ránk maradt jogszabály felülvizsgálatát és új alapokra helyezését.

A beszélgetés 37:40 perctől meghallgatható itt: https://www.mixcloud.com/karcfm/sp%C3%A1jz-2018-09-19-0900-1159-2/