Profilkép

"A TranzPress Kft.-vel 2007 vége óta tart töretlen együttműködésünk. A fordítóiroda a Phoenix Contact hat innovatív, ipari elektrotechnikai termékcsaládjának e-shop adatbázis-tartalmát, nyomtatott katalógusait és marketing/pr anyagait honosítja magyarra folyamatos jelleggel. Megbízhatóak, versenyképes árakon szolgáltatnak és korszerű szoftveres infrastruktúrával, képzett nyelvi szakemberekkel rendelkeznek."

 

Pálos Gábor 

Vezérigazgató

Phoenix Contact Kft.

Profilkép

"A TranzPress fordítóirodával 2006 nyarán kezdtük az együttműködést. Olyan céget kerestünk, amely elérhető áron, kiváló minőségben végzi a vállalatunktól kiszervezett építőipari szakszövegek fordítását. Munkájukhoz egy egyedülálló építőipari szakterminológiát használnak, és megfelelő szakképzettségű műszaki gárdával dolgoznak."

 

Tima Zoltán 

Studió vezető - építész

KÖZTI ZRT.

Profilkép

"Körülbelül három éve dolgozunk a TranzPress csapatával, és nagyon elégedettek vagyunk az együttműködéssel. Figyelemre méltó a fordítások minőségi színvonala, a határidők kezelése, és remekül működik a párbeszéd a különféle feladatok kapcsán. A TranzPress-nél a különböző országok és különböző forrásnyelvek soha nem jelentenek problémát."

 

Mette S. Gross

Marketingkoordinator

Phoenix Contact A/S

Profilkép

"A TranzPress Kft. hosszú távú, költséghatékony nyelvi megoldást nyújt számunkra, melynek keretében nemcsak fordít, de cégünknek szótárat is épít. Ezért esett az irodára a választásunk. Ajánljuk őket olyan vállalatoknak, akik hosszú távra keresnek fordítói partnert, és nem a fordítóirodák helyett szeretnének dolgozni."

 

Dr. Schvarcz Zoltán

Ügyvezető

Xapt Hungary Kft

Profilkép

"2015-ben, egy korábbi munkám során találkoztam először a TranzPress egyik képviselőjével és a cég tevékenységével. Miután hosszasan beszélgettünk, szkeptikus fanyarságom akkor azt mondatta magamnak magamban: miért ajánlgatja nekem itt a különböző szolgáltatásait ez a figura? Végül jó pár prospektussal a hónom alatt az irodámba ballagtam, s elkezdtem olvasgatni az ismertető anyagot. Heuréka! - gondoltam, és tovább nem is gondolkodtam. Megszületett az együttműködés. Örömmel kísérem figyelemmel, hogy a kezdőket jellemző lelkesedése professzionálisként sem hagyja el a cég csapatát. Precíz és átlátható munkájuk sokat segít nekem, nekünk az Alkotmánybíróságon. A TranzPress innovatív szemlélete pedig különösen figyelemreméltó, így hát ma már én vagyok az a "figura", aki jó szívvel ajánlja a csapat szolgáltatásait."

 

Szántó Georgina

Kommunikációs Igazgató

Magyar Alkotmánybíróság

 

Profilkép

"A TranzPress remekül veszi az akadályokat a folyamatos honosítási szükségleteink során, és szolgáltatások egész tárházát biztosítja számunkra a fordítástól kezdve egészen a DTP-ig. Rendkívül megbízható partnerünk."

 

Dorota Czech

Marketing Manager

Phoenix Contact Sp. z o.o

Profilkép

"A TranzPress fordítóiroda rugalmas, precíz, pontos és megbízható partnert jelent számunkra."

 

Nagy Andrea

Termékmenedzser

Nestlé Hungária Kft.

Profilkép

"A MET Csoport ma már 28 ország energiapiacán kereskedik. A TranzPress saját fejlesztéső nemzetközi media intelligence szoftverével 2013 óta biztosítja a célpiacaink iparági híreinek valósidejű figyelését. Ezentúl a releváns médiamegjelenéseket tizenkét lokális idegennyelvről angol nyelvre összesítik nap mint nap, továbbá villámgyors megoldásokat biztosítanak szakfordítási igényeinkre is. A TranzPress a nyelv és média terén felmerülő kihívásokat magas szinten kezelő, stabil partnerünk."

Staár Beatrix

Marketing és Kommunikációs igazgatója

MET Csoport

Profilkép

 

"Német-svéd nyelvpárban évek óta dolgozunk a TranzPress Kft.-vel. Nagyon rugalmasan kezelik rövid határidős kéréseinket."

 

 

 

Jenny Myrbäck

Termékmenedzser

Phoenix Contact AB

 

Profilkép

"Cégeink jószomszédi viszonya elsősorban annak köszönhető, hogy a TranzPress mindig gyors és precíz munkájára akkor is számíthatunk, ha az utolsó utáni pillanatban van rá szükségünk. Munkájukra mindig igényesek, mi pedig örülünk, hogy a szakmailag mindig kifogástalan segítség, csak egy karnyújtásnyira van tőlünk."

 

Szetei Kata

Senior account manager

Spice Communication

Profilkép

"Az Eni Hungaria Zrt. nemzetközi multinacionális vállalatként számtalan adaptációt kell, hogy elkészítsen magyar nyelvre. Az anyagok fordítása nem egyszerű feladat: nagyon sok szakmai illetve speciális szöveg lefordítására van szükség ahhoz, hogy tisztán érthető üzenetet tudjunk küldeni ügyfeleinknek. A megfelelő fordítás magas szintű szakmai ismeretet igényel, amit nem pótolhat semmilyen számítógépes program vagy szótár. A TranzPress Kft. tapasztalatunk szerint rendelkezik a megfelelő szakmai háttérrel és csapattal ehhez a munkához, bennük sohasem kellett csalódnunk. Bátran ajánlom őket bárkinek!"

 

Farkas Péter

Marketing specialist

Eni Hungaria Zrt.

Profilkép

"Hosszú évek óta dolgozunk együtt a TranzPress csapatával és minden esetben kiemelkedő szakmai munkát végeznek számunkra a határidők pontos betartása mellett."

 

Széchenyi Bálint

Vezérigazgató

Equilor Befektetési Zrt.

Profilkép

“A TranzPress megbízható és jól bevált partnerünk a nemzetközi projektekben, külön kiemelném autóipari szaktudásukat, melyre mindig számíthatunk”

 

Gasztonyi Gergely

Senior Consultant & Partner

X-Sight Kft.

Profilkép

"A TranzPress Kft. teljesen megbízható partner számunkra olasz-magyar nyelvpárban. Kiváló honosítási érzék, átgondolt hozzáállás!"

 

Marco De Sanctis

Vezérigazgató

Keywords Italia Srl

Profilkép

"Együttműködésem a TranzPress Kft-vel immár 10 éves múltra tekint vissza. Ez idő alatt mindvégig professzionális szolgáltatásokat nyújtottak nem csupán a szaknyelvi fordítások, de a különféle marketing anyagok (katalógusok, szórólapok, poszterek, stb.) adaptálása, grafikai tördelése és teljes körű nyomdai előkészítése terén. Bátran ajánlom mindenkinek, aki megbízható, precíz és rugalmas fordítóirodát keres!"

 

Gyimesi Gábor

Termékmenedzser

Eni Hungaria Zrt.

Profilkép

"A Tranzpress Kft.-t alapossága miatt szeretjük. Soha nem ígérnek teljesíthetetlent és mindig a várakozásoknak megfelelően szállítanak. Ha egyszer rájuk bízza fordítási projektét, nem fogja megbánni."

 

Marc Jensen

Vezérigazgató

GlobalizeMe

Profilkép

"A táplálkozástudományi cikkek, tanulmányok szakszerű és pontos fordítása mellett a TranzPress stilisztikailag is igényes munkát végez, ezért hírleveleink forítását is nyugodt szívvel bízzuk rájuk."

 

Szűcs Zsuzsanna

Dietetikus

Nestlé Hungária Zrt.

Profilkép

"A TranzPress csapata 5 nyelvpárban vett részt az EUROMATRIX gépi fordítói projektben, melynek keretében benchmarking céllal készítettek "emberi" fordításokat. Nagyon megbízható fordítói team, szigorúan betartják a határidőket és magas minőségű nyelvi szolgáltatást nyújtanak."


Tihanyi László

Morphologic

Profilkép

"Az ekonyv.hu felületei és a txtr ekönyv olvasó magyarra honosításán dolgoztunk velük. Gyorsak, szakszerűek és pontosak! Velük folytatjuk a munkát a jövőben is!"

 

Weiler Péter

Vezérigazgató

eKönyv Magyarország

Profilkép

"A TranzPress szakmailag felkészült gárdája, formailag igényes és határidőre elvégzett szolgáltatásai erősítik a hosszú távú együttműködésünket. A személyes látogatások szintén segítették a cégeink közötti rugalmas munkavégzést."

 

Kemény Judit

Assintant MD

ENI Hungária Zrt.

Profilkép

"Rendszerszemléletük minden területre kiterjed, a megrendelések gyors és szakszerű visszaigazolásától a fordítások szisztematikus archiválásáig. A Blaupunktnál különleges szakterületről lévén szó, a járulékos szolgáltatásaik, mint pl. a céges szótár és nyelvi adatbázis építése, kiemelten hozzájárulnak hatékony és minőségi munkájukhoz."

 

Marecskó Attila

Kereskedelmi marketing menedzser

Robert Bosch Kft

"A Hotel Renaissance rekonstrukciós projekt keretében a tűzbiztonsági műszaki leírásainak fordítását készítették nekem. A szakfordításokkal maximálisan elégedett voltam."

 

Pottyondi Péter

Építész

KÖZTI ZRT.

„A TranzPress Kft. a Nissan Sales CEE Kft. megalapítása óta segíti munkánkat, 2013 óta pedig kiemelt fordítóirodai partnerünk/nyelvi beszállítónk. Cégünk közép-kelet európai régiós értékesítési központ, így a fordítóiroda négy fő – angol-szlovák, angol-cseh, angol-lengyel, angol-magyar  – nyelvpárban biztosít magas minőségű szakfordításokat és tolmácsszolgáltatást. Évente átlagosan több mint 1200 projektet teljesítenek és több mint másfél millió szót fordítanak le számunkra. A sokszor komoly kihívásokat jelentő igényeinknek a TranzPress csapata rendre megfelel, nyelvi és szolgáltatási minőségük magas színvonalú.”

 

Jakab Péter

Beszerzési vezető

Nissan Sales CEE Kft.

„Rendszeresen fordíttatunk a TranzPress Fordítóirodával.Tapasztalataink alapján elmondhatjuk, hogy megbízhatóság, gyorsaság, egységes szó- és nyelvhasználat jellemzi
munkájukat. "

 

Dr. Varga Dávid

Jogtanácsos

UniCredit Bank Hungary Zrt.

"Nemzetközi cégként rendkívül fontos szerződéseink fordításánál a precizitás az utólagos problémák elkerülésére, valamint a gyorsaság és rugalmasság az üzletkötések elősegítésére. Sok próbálkozás után ezt végre a TranzPress-nél megtaláltuk. Köszönjük, és sok sikert idén is együtt!"

 

Kis Márton

Vezérigazgató

TeleDataCast Kft. - PlazmaMédia Kft.

"Cégünk több éve dolgozik már együtt a TranzPress Kft.-vel. Sürgős kéréseinkre gyorsan reagálnak, a kért fordításokat mindig pontosan küldik. Az ügyintézés korrekt, ügyfélcentrikus. A konferenciáinkra közvetített tolmácsok szaknyelvi tudásával és hozzáállásával is maximálisan meg vagyunk elégedve. A számunkra elsődlegesen fontos autós szaknyelvet is kiválóan fordítják. Autós cégeknek feltétlenül ajánlanom többek között a szakmai nyelvi háttér illetve a gördülékeny együttműködés miatt is."

 

Juhász Judit

Marketing menedzser

KIA Motors Hungary Kft.

"A TranzPress fordítóiroda a Paksi Atomerőművel kötött keretszerződésnek megfelelően magas színvonalú szakfordítási és lektorálási szolgáltatásokat végez vállalatunknak. Az erőmű nehéz szakmai nyelvezetét jól ismerik, és fordításaik minden esetben határidőre teljesülnek."

 

Hamvas István

Vezérigazgató

Paksi Atomerőmű Zrt.

"A TranzPress Fordítóiroda erősségei közül kiemelnénk a fordítások jó minőségét, a kérésekre történő gyors reagálást, a kiváló ügyfélszolgálatot és a határidők pontos betartását. Ajánljuk őket figyelmébe."

 

Hecsei Edit

Irodavezető

Ferry Contact Mérnökiroda és Képviseleti Kft.

"Amióta eszünket és ügyfeleinket tudjuk, nemzetközi munkáinknál mindig számítunk a TranzPress Fordítóirodára. Precíz és gyors munka, korrekt árak, kedves, ügyfélcentrikus és szakmailag felkészült munkatársak."

 

Mimon Michal

Témavezető

Relatív Reklámügynökség Kft.

"Ügynökségünk megbízható, szakmailag felkészült, több iparág területén is jártas fordítói gárdaként ismerte meg a TranzPress munkatársait. Szintén nem elhanyagolható tényező a gyors, rugalmas ügyfélszolgálat, a határidők komolyan vétele és a megoldásközpontú problémakezelés."

 

Roskó Katalin

Témavezető

hat Integrált Márkakommunikációs Ügynökség Kft.

„A TranzPress 2008 óta nyújt lokalizációs szolgáltatásokat cégünknek. Indulásuk előtt elvégezték az R/3 rendszerfordítási kurzusokat és azóta is folyamatos továbbképzéseken vesznek részt. A TranzPress mára auditált fordító partnerünk Magyarországon, amely nemcsak rendszerfordításokkal (CRM, MRS, SRM stb.), hanem marketingkommunikációs és dokumentációs szakfordításokat is szállít cégünknek.”

 

Ryszard Kasprzyk

Resource Developer

SAP SE Language Services

"Rendszeresen dolgozunk a TranzPress fordítóirodával, mely kiemelt ügyfelünk, a Magyar Suzuki Zrt. reklám- és kommunikációs projektjei keretében adaptálja számunkra a Suzuki kiadványokat, prospektusokat, reklámfilm-forgatókönyveket angol, magyar és alkalmanként horvát nyelvre is. A több éves munka során kiváló autós szaknyelvi és stiláris érzékről tettek tanúbizonyságot. A fordítóiroda minden esetben pontosan, a határidőket betartva dolgozott."

 

Lieszkovszki Adrienn

Témavezető

hat Integrált Márkakommunikációs Ügynökség Kft.

„Számos közép- és felsőoktatási e-tananyag honosításában működtünk együtt már a TranzPress-szel. A sokszor igen komplex multimédiás anyagok technikai nehézségei nem okoztak nekik problémát, ahogy fordítási minőségükre sem lehetett panasz.”


Weninger László

Vezérigazgató

EDUWEB Multimédia Zrt.