Cégismertető

A TranzPress 2005-ös, budapesti megalapítása óta  hazánk egyik vezető nyelvi szolgáltatójává vált. Tevékenységünket és forgalmunkat többnyire a nyugat-európai fordítási piacra összpontosítjuk, de számos multinacionális vállalat magyarországi leányvállalata is igénybe veszi szolgáltatásainkat. Fejlett szoftveres infrastruktúrával, ügyfélbarát üzletvitellel és magasan képzett nyelvi szakértői csapattal adunk korszerű válaszokat partnereink nyelvi igényeire.

ISO minőségbiztosítási rendszereinket a TÜV Rheinland Kft. évente auditálja. ISO 9001:2015 minőségirányítási rendszerünknek köszönhetően munkafolyamataink megfelelően dokumentáltak, adminisztrációnk pontos és visszakövethető, nyelvi szolgáltatásaink pedig több szinten minőségbiztosítottak. A szakfordítások nyelvi minőségellenőrzését, a forrás- és célnyelvű dokumentumok verziókezelését és archiválását pedig ISO 17 100:2015 iparági minőségbiztosítási szabványnak megfelelően végezzük.

2008 óta szakmai felelősségbiztosításunk is garantálja ügyfeleink biztonságát. Innovatív megoldásainknak köszönhetően 2009-ben meghívást kaptunk a Magyar Innovációs Szövetség tagjainak sorába, 2014-ben pedig a Fordítóirodák Nemzeti Egyesületei Európai Uniója European Union of Associations of Translation Companies és a Proford tagjai lettünk.

Filozófiánk alapja, hogy a korszerű fordítástámogatási rendszerek igénybevételével költséghatékony megoldást biztosítsunk ügyfeleinknek a prémium nyelvi és szolgáltatási minőség megtartása mellett. A következő oldalak bemutatják, hogy milyen módszerekkel, eszközökkel és szolgáltatáselemekkel érjük el ezt az Ön esetében is.

 

Reméljük, hogy rövidesen Önt is ügyfeleink körében üdvözölhetjük!

 

Tisztelettel,

 

Szalay-Berzeviczy András

 

ügyvezető igazgató

A csapat