Szállítói portál Ügyfél portál
Rólunk írták
"A táplálkozástudományi cikkek, tanulmányok szakszerű és pontos fordítása mellett a TranzPress stilisztikailag is igényes munkát végez, ezért hírleveleink forítását is nyugodt szívvel bízzuk rájuk."
Zsuzsanna
Nestlé Hungária Zrt.
"Körülbelül három éve dolgozunk a TranzPress csapatával, és nagyon elégedettek vagyunk az együttműködéssel. Figyelemre méltó a fordítások minőségi színvonala, a határidők kezelése, és remekül működik a párbeszéd a különféle feladatok kapcsán. A TranzPress-nél a különböző országok és különböző forrásnyelvek soha nem jelentenek problémát."
Mette
Phoenix Contact A/S
"A TranzPress Kft. hosszú távú, költséghatékony nyelvi megoldást nyújt számunkra, melynek keretében nemcsak fordít, de cégünknek szótárat is épít. Ezért esett az irodára a választásunk. Ajánljuk őket olyan vállalatoknak, akik hosszú távra keresnek fordítói partnert, és nem a fordítóirodák helyett szeretnének dolgozni."
Zoltán
Xapt Hungary Kft
"A TranzPress remekül veszi az akadályokat a folyamatos honosítási szükségleteink során, és szolgáltatások egész tárházát biztosítja számunkra a fordítástól kezdve egészen a DTP-ig. Rendkívül megbízható partnerünk."
Dorota
Phoenix Contact Sp. z o.o
"A TranzPress fordítóiroda rugalmas, precíz, pontos és megbízható partnert jelent számunkra."
Andrea
Nestlé Hungária Kft.
"Német-svéd nyelvpárban évek óta dolgozunk a TranzPress Kft.-vel. Nagyon rugalmasan kezelik rövid határidős kéréseinket."
Jenny
Phoenix Contact AB
"Az Eni Hungaria Zrt. nemzetközi multinacionális vállalatként számtalan adaptációt kell, hogy elkészítsen magyar nyelvre. Az anyagok fordítása nem egyszerű feladat: nagyon sok szakmai illetve speciális szöveg lefordítására van szükség ahhoz, hogy tisztán érthető üzenetet tudjunk küldeni ügyfeleinknek. A megfelelő fordítás magas szintű szakmai ismeretet igényel, amit nem pótolhat semmilyen számítógépes program vagy szótár. A TranzPress Kft. tapasztalatunk szerint rendelkezik a megfelelő szakmai háttérrel és csapattal ehhez a munkához, bennük sohasem kellett csalódnunk. Bátran ajánlom őket bárkinek!"
Péter
Eni Hungaria Zrt.
"A TranzPress Kft. teljesen megbízható partner számunkra olasz-magyar nyelvpárban. Kiváló honosítási érzék, átgondolt hozzáállás!"
Marco
Keywords Italia Srl
"A TranzPress Kft.-vel több mint 3 éve vettem fel a kapcsolatot egy viszonylag nagy terjedelmű szakmai szöveg fordítása miatt. Gyorsaságuk, precizitásuk, rugalmasságuk valamint az olajiparban különösen fontos szakmai hozzáértésük azonnal meggyőzött. Együttműködésünk azóta folyamatos, ugyanakkor ma már nem csupán fordítási, lektorálási feladatok kapcsán számítok a TranzPress Kft-re, hiszen szakmai felkészültségüket kommunikációs reklámanyagok adaptálásában, grafikai tervezésében illetve teljeskörű nyomdai előkészítésében is bizonyították!"
Gábor
Eni Hungaria Zrt.
"A Tranzpress Kft.-t alapossága miatt szeretjük. Soha nem ígérnek teljesíthetetlent és mindig a várakozásoknak megfelelően szállítanak. Ha egyszer rájuk bízza fordítási projektét, nem fogja megbánni."
Marc
GlobalizeMe
"A TranzPress fordítóirodával 2006 nyarán kezdtük az együttműködést. Olyan céget kerestünk, amely elérhető áron, kiváló minőségben végzi a vállalatunktól kiszervezett építőipari szakszövegek fordítását. Munkájukhoz egy egyedülálló építőipari szakterminológiát használnak, és megfelelő szakképzettségű műszaki gárdával dolgoznak."
Zoltán
KÖZTI ZRT.
"A TranzPress Kft.-vel 2007 vége óta tart töretlen együttműködésünk. A fordítóiroda a Phoenix Contact hat innovatív, ipari elektrotechnikai termékcsaládjának e-shop adatbázis-tartalmát, nyomtatott katalógusait és marketing/pr anyagait honosítja magyarra folyamatos jelleggel. Megbízhatóak, versenyképes árakon szolgáltatnak és korszerű szoftveres infrastruktúrával, képzett nyelvi szakemberekkel rendelkeznek."
Gábor
Phoenix Contact Kft.
"Az ekonyv.hu felületei és a txtr ekönyv olvasó magyarra honosításán dolgoztunk velük. Gyorsak, szakszerűek és pontosak! Velük folytatjuk a munkát a jövőben is!"
Péter
eKönyv Magyarország
"A TranzPress csapata 5 nyelvpárban vett részt az EUROMATRIX gépi fordítói projektben, melynek keretében benchmarking céllal készítettek "emberi" fordításokat. Nagyon megbízható fordítói team, szigorúan betartják a határidőket és magas minőségű nyelvi szolgáltatást nyújtanak."
László
Morphologic
"A TranzPress szakmailag felkészült gárdája, formailag igényes és határidőre elvégzett szolgáltatásai erősítik a hosszú távú együttműködésünket. A személyes látogatások szintén segítették a cégeink közötti rugalmas munkavégzést."
Judit
ENI Hungária Zrt.
"We worked with TranzPress on the localization of a large-scale digital educational content (animations, videos, games, texts, exercises, simulations, etc.). TranzPress provided us with full-scale localisation and professional (language and content) consultancy services throughout the whole project. We were really satisfied with the outcomes: the task not only required excellent translators, but also outstanding organization and communication skills, which were fully presented by the company. They treated deadlines of utmost importance, met all the technical challanges and their response time to individual requests and questions was outstanding."
Tamás
EDUWEB Multimédia Technology & Distance Learning CCo.
"Rendszerszemléletük minden területre kiterjed, a megrendelések gyors és szakszerű visszaigazolásától a fordítások szisztematikus archiválásáig. A Blaupunktnál különleges szakterületről lévén szó, a járulékos szolgáltatásaik, mint pl. a céges szótár és nyelvi adatbázis építése, kiemelten hozzájárulnak hatékony és minőségi munkájukhoz."
Attila
Robert Bosch Kft
"Hosszú évek óta dolgozunk együtt a TranzPress csapatával és minden esetben kiemelkedő szakmai munkát végeznek számunkra a határidők pontos betartása mellett."
Bálint
Equilor Befektetési Zrt.
"Meglehetősen nehéz szakmai szöveg fordításával kerestük fel bankunk keretszerződött partnerét, a TranzPress Fordítóirodát. A fordítás határidőre, magas színvonalon készült el, melyért ezennel is köszönetünket fejezzük ki."
Éva
UniCredit Bank Hungary Zrt.
"Nemzetközi cégként rendkívül fontos szerződéseink fordításánál a precizitás az utólagos problémák elkerülésére, valamint a gyorsaság és rugalmasság az üzletkötések elősegítésére. Sok próbálkozás után ezt végre a TranzPress-nél megtaláltuk. Köszönjük, és sok sikert idén is együtt!"
Márton
TeleDataCast Kft. - PlazmaMédia Kft.
"Cégünk több éve dolgozik már együtt a TranzPress Kft.-vel. Sürgős kéréseinkre gyorsan reagálnak, a kért fordításokat mindig pontosan küldik. Az ügyintézés korrekt, ügyfélcentrikus. A konferenciáinkra közvetített tolmácsok szaknyelvi tudásával és hozzáállásával is maximálisan meg vagyunk elégedve. A számunkra elsődlegesen fontos autós szaknyelvet is kiválóan fordítják. Autós cégeknek feltétlenül ajánlanom többek között a szakmai nyelvi háttér illetve a gördülékeny együttműködés miatt is."
Judit
KIA Motors Hungary Kft.
"A TranzPress fordítóiroda a Paksi Atomerőművel kötött keretszerződésnek megfelelően magas színvonalú szakfordítási és lektorálási szolgáltatásokat végez vállalatunknak. Az erőmű nehéz szakmai nyelvezetét jól ismerik, és fordításaik minden esetben határidőre teljesülnek."
István
Paksi Atomerőmű Zrt.
"A Hotel Renaissance rekonstrukciós projekt keretében a tűzbiztonsági műszaki leírásainak fordítását készítették nekem. A szakfordításokkal maximálisan elégedett voltam."
Péter
KÖZTI ZRT.
"A TranzPress Fordítóiroda erősségei közül kiemelnénk a fordítások jó minőségét, a kérésekre történő gyors reagálást, a kiváló ügyfélszolgálatot és a határidők pontos betartását. Ajánljuk őket figyelmébe."
Edit
Ferry Contact Mérnökiroda és Képviseleti Kft.
"Amióta eszünket és ügyfeleinket tudjuk, nemzetközi munkáinknál mindig számítunk a TranzPress Fordítóirodára. Precíz és gyors munka, korrekt árak, kedves, ügyfélcentrikus és szakmailag felkészült munkatársak."
Michal
Relatív Reklámügynökség
"Ügynökségünk megbízható, szakmailag felkészült, több iparág területén is jártas fordítói gárdaként ismerte meg a TranzPress munkatársait. Szintén nem elhanyagolható tényező a gyors, rugalmas ügyfélszolgálat, a határidők komolyan vétele és a megoldásközpontú problémakezelés."
Katalin
hat Integrált Márkakommunikációs Ügynökség Kft.
"Rendszeresen dolgozunk a TranzPress fordítóirodával, mely kiemelt ügyfelünk, a Magyar Suzuki Zrt. reklám- és kommunikációs projektjei keretében adaptálja számunkra a Suzuki kiadványokat, prospektusokat, reklámfilm-forgatókönyveket angol, magyar és alkalmanként horvát nyelvre is. A több éves munka során kiváló autós szaknyelvi és stiláris érzékről tettek tanúbizonyságot. A fordítóiroda minden esetben pontosan, a határidőket betartva dolgozott."
Adrienn
hat Integrált Márkakommunikáció